Una vintena de restaurants participaran enguany a la mostra gastronòmica del Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

Alguns dels stands de la darrera edició del Sant Cugat Actiu

Alguns dels stands de la darrera edició del Sant Cugat Actiu

Un total de 22 restaurants de la ciutat participaran a la mostra gastronòmica de la fira Sant Cugat Actiu, el cap de setmana vinent. Entre les novetats d'enguany, s'ha organitzat un tast de vins, un taller per aprendre a fer gintònics i xerrades gastronòmiques. El president del Gremi d'Hostalers de Sant Cugat, Josep Baeta, ha subratllat 'la bona qualitat' de l'oferta gastronòmica dels restaurants de la ciutat.

La darrera edició de la mostra hi van participar menys d'una desena de restaurants, enguany l'oferta s'ha multiplicat i hi haurà més d'una vintena de locals de la ciutat. Entre l'oferta de restaurants que es podran trobar a la mostra gastronòmica del Sant Cugat Actiu, hi ha tapes, plats de luxe, de menjar cassolà i creatiu, entre d'altres. Pel president del Gremi d'Hostalers, Josep Baeta, 'el nivell mitjà de qualitat és molt elevat'.

Baeta ha subratllat que l'objectiu de la mostra és donar a conèixer l'oferta gastronòmica de la ciutat. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Josep Baeta

Quedarem contens si hi ha participació, però això ja està assolit. La intenció és donar a conèixer l'oferta gastronòmica de la ciutat.




Baeta ha afegit que amb la situació de crisi que vivim actualment, fa que els santcugatencs no surtin tant a menjar a fora de casa i que la mostra és un bon aparador perquè la ciutadania els conegui. Ha destacat que hi ha hagut molta demanda dels locals de la ciutat per participar.

Per fer la mostra més atractiva, enguany s'han organitzat diverses activitats. Durant els dinars i sopars es podrà escoltar jazz en directe, a banda d'altres activitats durant els matins i les tardes.

Josep Baeta

Hi haurà activitats tant al matí com a la tarda. Al matí hi haurà xerrades. I a la tarda activitats relacionades amb el vi.




Baeta ha conclòs dient que 'seria òptim' que la fira Sant Cugat Actiu fos anual. A més, ha valorat que la mostra és torni a fer a la plaça del Rei, perquè fa que la participació sigui més elevada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.