L'escola Europa recapta fons per al futur menjador social de Càritas


  • Comparteix:

Mercè Conesa amb la responsable de l'AMPA i la coordinadora de Càritas de l'àrea de Collserola.

Mercè Conesa amb la responsable de l'AMPA i la coordinadora de Càritas de l'àrea de Collserola.

L'escola Europa ha organitzat un sopar benèfic en favor de Càritas de la regió de Collserola per recaptar uns diners que serviran per als projectes que té en marxa l'ONG al municipi. Es tracta, per exemple, el menjador social que està previst per a finals d'any.

Aquesta és la 4a edició d'aquest sopar organitzat per l'AMPA de l'escola Europa després que l'any passat destinessin la recaptació a Intermón Oxfam.

Al sopar, han assistit unes 200 persones entre les quals hi era l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la importància de la implicació dels santcugatencs en iniciatives com aquesta.

Mercè Conesa

És molt bo que aquestes iniciatives surtin de la població civil de la ciutat. Això mostra que la ciutat té cohesió i les entitats pensen les unes amb les altres.




La responsable de l'AMPA de l'escola Europa, Elsa Poveda, ha afirmat que aquest és el primer any que els diners recaptats aniran a iniciatives locals.

Elsa Poveda

Normalment havíem col·laborat amb un caire internacional però aquest any vem trobar que degut a la crisi era millor mirar al nostre costat i ajudar a Càritas Sant Cugat.








El sopar ha comptat també amb una subhasta. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.