La música estén la mà a la lluita contra el Parkinson


  • Comparteix:

El violinista Miquel Colom

El violinista Miquel Colom

Música i solidaritat s'han donat de la mà aquest dissabte per combatre el Parkinson. L'Associació Catalana per al Parkinson ha recaptat fons gràcies al concert ofert per les Joventuts Musicals a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música. El jove violinista Miguel Colom i el pianista rus Denis Losev han estat els encarregats de donar forma a aquesta iniciativa solidària.

Ambientat en la música francesa del segle XIX i en peces de compositors com Fauré i Ravel, el concert ha aconseguit omplir de gom a gom l'Aula Magna. Tot plegat, per aconseguir nous fons per a la secció local de l'Associació Catalana per al Parkinson.

Tot i que encara es desconeix la xifra de recaptació total, el delegat local de l'Associació Catalana per al Parkinson, Esteve Sala, ha avançat el destí de la recaptació.

Esteve Sala

Actes com aquest els destinem a les teràpies pels malalts de Parkinson. Són molt importants, però no les cobreix la seguretat social.





La campanya de recaptació de fons comptarà amb una nova cita durant la Festa de Tardor. L'associació té previst subhastar un quadre d'un artista local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.