Piti Español: 'Perquè un guió sigui bo ha de tenir una història que emocioni'


  • Comparteix:

Emocionar l'espectador és el principal objectiu d'un guió per a televisió, cinema i teatre. Ho ha dit el guionista Piti Español en el marc de la Tertúlia amb Amics que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre. Español ha subratllat que els guionistes per desenvolupar una història acostumen a treballar en grup i ha destacat que la seva tasca en una pel·lícula i en sèries de televisió és poc agraïda perquè no se'ls destaca a l'hora de donar a conèixer el projecte. Prop d'una vintena de persones han assistit a la trobada que ha tingut lloc al restaurant 'El Meson'.

El guionista català Piti Español ha explicat quines són les claus per escriure un bon guió. Entre les claus a l'hora d'escriure una història ha destacat que treballar en equip funciona per poder arribar a trensmetre tot el que necessita la història per captar l'atenció dels espectadors. A més Español ha dit quin és el secret per atraure l'atenció del públic.

Piti Espanyol

El que és important és tenir una idea amb motor, que tingui una història que emocioni el públic.


Español ha estat un dels encarregats d'escriure el guió de la pel·lícula 'Los Pelayo' juntament amb Eduard Cortés i amb els actors Daniel Brühl, Miguel Ángel Silvestre i Blanca Suárez com a protagonistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.