TV Sant Cugat inicia nova programació dilluns amb nova imatge i nous continguts


  • Comparteix:

Televisió Sant Cugat presenta aquest dilluns nova imatge i nova programació que demostra la nova etapa de maduresa que engega aquest mitjà. A partir d'ara s'oferirà un informatiu diari de mitja hora, a més d'algunes novetats, com ara, un programa dedicat als infants, un recull de l'opinió dels santcugatencs i l'emissió dels entrenaments esportius dels més petits.

Després de tres anys TVSC presenta una nova imatge que vol trasmetre l'aposta d'aquest mitjà per convertir-se en el referent informatiu dels sancugatencs. La nova programació inclou un informatiu a les 8 dels vespre que es repetirà en diferents franges horàries. A més s'oferirà un resum setmanal els dissabtes i diumenges. També torna 'El línia directa amb l'alcalde' que encara no té fixada una data a la graella i més novetats com ens avança Mònica Lablanca, cap de programació:

Mònica Lablanca

Hem renovat format i la imatge per expressar més elegancia i més senzillesa per demostrar TV ha madurat.


Un dels protagonistes d'aquesta programació seran els infants. El programa 'Món màgic' vol convertir-se en una eina educativa a través dels contes i cançons. Tot i les novetats, Mònica Lablanca explica que es mantenen els programes més seguits:

Mònica Lablanca

La nova programació té un especial atenció pels més petits de la casa.


En cas que TVSC no es sintonitzi correctament, s'ha començat una campanya perquè els que vulguin rebre bé el senyal es posin amb contacte amb aquest mitjà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.