Cugat.cat regala una mona gegant a ASDI pels 25 anys de 'Xocolata per tutti'


  • Comparteix:

Cugat.cat i la pastisseria Roura han fet entrega aquest dijous d'una mona gegant a l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI). Amb aquest obsequi, el grup de comunicació municipal ha volgut celebrar els 25 anys del programa radiofònic 'Xocolata per tutti', que el Dilluns de Pasqua va tornar a repartir diverses mones entre la seva audiència.

Una mona de vuit quilos, cortesia de la pastisseria Roura, ha sorprès aquest dijous tots els membres de l'associació. La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha explicat com van rebre la notícia al programa 'Sant Cugat a fons' de Cugat ràdio (91.5 fm).

Mercè Martinez

Quan ens van trucar i ens ho van dir ens vam quedar parats, però estem encantats perquè creiem que els nostres nois s'ho mereixen.


Una delegació de Cugat.cat, encapçalada pel padrí i conductor del programa 'Xocolata per tutti', Joan Vallvé, ha estat l'encarregada de portar aquest obsequi. Vallvé ha explicat les sensacions de convertir-se en 'padrí per un dia' dels nois i noies d'ASDI.

Joan Vallvé

Això de ser padrí és molt important. Quan veus la reacció dels nois i noies que es posen a aplaudir és una satisfacció personal.


Aquest Dilluns de Pasqua Cugat.cat ha repartit un total de 17 mones i vuit ampolles de cava gràcies a la col·laboració de diferents pastisseries, fleques i comerços de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.