Cugat.cat, amb el teixit econòmic local


  • Comparteix:

Cugat.cat informarà de la mostra Sant Cugat Actiu

Cugat.cat informarà de la mostra Sant Cugat Actiu

Cugat.cat oferirà, durant tot el cap de setmana, una cobertura especial de la mostra Sant Cugat Actiu, amb entrevistes i reportatges que volen mostrar la diversitat i la qualitat de l'oferta comercial i empresarial del municipi. El grup multimèdia obrirà una secció especial a Cugat diari amb tots els continguts que generi la fira des d'avui i fins diumenge.

El bo i millor dels comerços, empreses i institucions econòmiques de la ciutat tindrà el seu racó a Cugat.cat, que elaborarà una sèrie d'entrevistes per acostar a la ciutadania l'oferta santcugatenca. A més, Cugat tv oferirà un resum del centenar d'activitats de la mostra, en un reportatge del programa 'A Fons' que es podrà veure a partir de diumenge a la nit. En paral·lel, Cugat ràdio (91.5 fm) donarà la informació actualitzada sobre el desenvolupament de l'esdeveniment a través dels butlletins informatius.

Durant els tres dies de la mostra, a més, Cugat.cat també tindrà presència física a la fira amb una paradeta a la plaça d'Octavià des d'on s'informarà els santcugatencs dels nous serveis que ofereix el grup multimèdia municipal, com les aplicacions per a mòbils intel·ligents i la possibilitat de veure Cugat tv des del televisor de casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.