El Bar Augusta tanca


  • Comparteix:

Imatge del Bar Augusta

Imatge del Bar Augusta

El Bar Augusta, ubicat a la plaça amb el mateix nom, ha tancat aquest dissabte per motius econòmics. L'establiment, regentat per Damià Garcia des de fa quatre anys, ha hagut d'enfrontar-se a grans despeses per homologar el local i no ha pogut fer front al descens del consum dels clients.

En fer-se càrrec del bar, l'establiment va tirar endavant un conjunt de projectes de rehabilitació del local per legalitzar-ne la llicència. Tot i això, l'establiment no va aconseguir un permís per a la sortida de fums i els propietaris van haver de tancar-ne la cuina. Des d'aleshores, el bar ha experimentat una caiguda de les vendes que, reforçada per la crisi econòmica, ha obligat a tancar el negoci.

Ho explica el responsable de l'establiment, Damià Garcia.

Damià Garcia

He estat intentat tirar endavant, però ha estat impossible poder fer front a les despeses. En no pagar el lloguer, la propietat ens ha fet fora.


Garcia no creu que algú altre es faci càrrec del local, com a mínim de moment, i, a més, pensa que gran part de la clientela més fidel no tornarà si ell no hi és. En motiu del tancament, els propietaris del bar han organitzat un petit comiat aquest dissabte al vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.