Petits i il·lustradors elaboren el 21è Llibre Gegant de la ciutat


  • Comparteix:

La 21a edició de la Festa del Llibre Gegant ha tornat a reunir aquest diumenge centenars de famílies a la plaça de Barcelona. La novetat d'enguany ha estat les activitats paral·leles com el concurs de punts de llibres, que posa de manifest que la proposta s'encamina cap a la seva ampliació. A més, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha avançat que a partir d'ara els llibres elaborats a cada edició es conservaran i s'exposaran a les biblioteques de la ciutat.

Escura, a més, s'ha mostrat satisfet per l'afluència de gent en l'edició d'enguany i ha destacat que després de 21 edicions el que fa falta ara és mantenir els llibres gegants d'altres anys.

Xavier Escura

Volem preservar-los perquè van passant els anys i necessiten una conservació especial. Aprofitarem les noves biblioteques per dedicar un espai concret i fix.



De la seva banda, els més menuts han tornat a respondre a aquesta iniciativa. Alguns dels participants han explicat a Cugat.cat la seva experiència.

Participants

Hem pensat un tema i hem anat escrivint. / He fet 'La llebre i el cargol'. / He escrit i una dibuixant m' ho ha dibuixat. / He escrit un conte i ara faré un punt de llibre.




La presidenta de l'Associació del Llibre Gegant, Gemma Cera, ha destacat la fidelitat dels santcugatencs en totes les edicions i ha subratllat la novetat d'aquest any, el concurs de punts de llibres.

Gemma Cera

Una cosa que havíem trobat a faltar és que els nens també volien dibuixar i vàrem dir que faríem un concurs de punts de llibre gegants perquè poguéssin fer les seves il·lustracions.


Les il·lustracions estaran exposades a la biblioteca central Gabriel Ferrater des de l'últim dilluns de juny, coincidint amb l'inici de la Festa Major. Pou d'Art també donarà a conèixer el mateix dia el nom dels guanyadors del concurs de punts de llibre gegants, que seran obsequiats amb casals artístics a la galeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.