El Parlament Europeu Jove es reuneix a Madrid per triar els delegats internacionals

Imatge dels membres del Parlament Europeu Jove

Societat

Publicat el 12/mai/11 per Miriam Piñol

La delegació espanyola del Parlament Europeu Jove, amb seu a Sant Cugat, es reuneix aquest dijous i fins diumenge a Madrid per triar els delegats que el representaran a les properes sessions internacionals al Zagreb i a Istambul. Un total de 24 escoles tindran la possibilitat de ser seleccionades, entre les quals destaquen tres santcugatenques: l'Europa International School, el Thau i l'Àgora.

Un total de 132 persones participen en la sisena trobada del Parlament Europeu Jove que comença aquest dijous i s'allargarà fins diumenge. Després de les cinc seleccions estatals organitzades a Girona, Banyoles, Sevilla, Barcelona i Saragossa, ara arriba el torn de Madrid on es triaran els representants per les sessions internacionals d'aquesta tardor al Zagreb, Croàcia, i de la primavera de l'any vinent a Istambul, Turquia. La presidenta de la delegació espanyola del Parlament Europeu Jove, la santcugatenca Adriana Díaz, ha explicat en què consisteix la feina dels delegats. Són declaracions a Cugat.cat.

Adriana Díaz

Els delegats estan distribuïts en diferents comitès, com Medi Ambient o Canvi Climàtic. Ells debaten aquests temes i estableixen una resolució.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Parlament Europeu Jove celebra des de 1987 tres sessions internacionals on cada any es debaten temàtiques d'interès europeu. Un cop s'arriba a una resolució, s'envia al Parlament Europeu per a la seva aprovació.