La Unió accepta que la titularitat del teatre passi a l'Ajuntament per salvar l'entitat


Temes relacionats

L'Ajuntament condiciona l'acord amb la Unió al fet que la titularitat del teatre sigui municipal (11/mai/11)

La Unió proposa a l'Ajuntament assumir el deute a canvi de la gestió ( 5/mai/11)


  • Comparteix:

Pere Marín, en una imatge d'arxiu

Pere Marín, en una imatge d'arxiu

El president de la Unió Santcugatenca, Pere Marín, anticipa a Cugat.cat que, a l'espera del que decideixi l'assemblea de socis de l'entitat, accepten que la titularitat del teatre passi a ser de l'Ajuntament. Aquest és el punt clau, a banda de la qüestió econòmica, perquè l'acord entre el consistori i la Unió prosperi i el primer es faci càrrec del deute que arrossega l'entitat a canvi de gestionar l'espai escènic integrant-lo a la xarxa municipal.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha avançat aquesta setmana a Cugat.cat que la condició 'sine qua non' perquè tirés endavant l'acord entre les dues parts és que la titularitat passi a ser municipal. El president de la Unió, Pere Marín, ho accepta, però serà l'assemblea de socis qui finalment ratificarà la decisió de l'Ajuntament, que farà pública després de les municipals. Amb tot, l'acord suposaria que el consistori es fes càrrec del deute que arrossega l'entitat, xifrat en uns 400.000 euros segons fonts del consistori, a canvi que l'espai escènic passi a gestió municipal i a formar part del circuit del Pla Local d'Equipaments Culturals (PLEC).

Marín considera que aquesta opció és 'la millor solució possible' per la Unió i per la ciutat. Preguntat sobre si està d'acord amb el fet que la titularitat passi a ser municipal, Marín diu 'sí'. Són declaracions a Cugat.cat

Pere Marín

Estem d'acord amb que la titularitat passi a ser municipal. És l'única opció i la millor solució possible per totes les parts.






La durada de l'acord podria ser d'uns 50 anys prorrogables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.