Satisfacció pel retorn del mercadet a la plaça Pere San


  • Comparteix:

La plaça Pere San ha estat un anar i venir de gent.

La plaça Pere San ha estat un anar i venir de gent.

El primer dia del Mercadet a la plaça Pere San, desprès d'estar dos anys ubicat al carrer Josefina Mascareñas, ha estat un èxit. Tan els santcugatencs que s'hi han acostat com els paradistes han manifestat la satisfacció pel retorn del mercadet al seu emplaçament original. Els més contents, però, han estat els comerciants de la zona que han assegurat que l'arribada del mercadet els farà pujar les vendes.

Des de primera hora del matí el mercat Pere San, la plaça Octavià, el carrer Endavallada i el carrer Major han recuperat l'ambient que des de feia dos anys no tenien pel trasllat del mercadet a la via Josefina Mascareñas. Avui, el primer dia de funcionament, el mercadal ha reanimat la zona i ha satisfet les ganes de molts santcugatencs que esperaven la seva tornada.

Veïns

Estem contents de tornar a tenir el mercadet al Pere San.



Centenars de santcugatencs han passejat per les 130 parades, un 15% de la nostra ciutat, que formen el mercadet. Per la seva banda els paradistes s'han mostrat molt satisfets del trasllat del mercadet en aquesta zona.

Paradistes

El dia ha funcionat bé, millor que quan estàvam al carrer Josefina Mascareñas.


Qui també ha valorat positivament l'arribada de nou del mercadet al mercat Pere San han estat els comerciants de la zona. La jornada ha funcionat molt bé, diuen, perquè els han augmentat les vendes.

Comerciants

Hem tingut més feina del que és habitual.


La vianantització dels carrers ha ajudat a oferir la imatge autèntica d'un mercadet que ajuda a aconseguir aquella premisa que busquen molts santcugatencs: fer més poble. Una expressió que hem pogut sentir durant el matí entre molts dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.