Sant Cugat exposa la seva experiència de 'ciutat intel·ligent'


  • Comparteix:

Puigneró ha representat Sant Cugat a la jornada del CosmoCaixa

Puigneró ha representat Sant Cugat a la jornada del CosmoCaixa

El regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, ha explicat aquest dijous l'experiència santcugatenca de 'ciutat intel·ligent' en una jornada sobre 'smart cities' organitzada per la Fundació CTecno, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya i el Cercle de Coneixement. Puigneró ha destacat que, en èpoques de manca de recursos, cal gestionar millor fent ús de les noves tecnologies.

Puigneró ha destacat l'acord de col·laboració amb les empreses Abertis i Indra per desenvolupar aquest projecte, que es basa en la implantació de les noves tecnologies per fer més eficient la gestió dels serveis al municipi.

El regidor d'Innovació ha ressaltat que a través de la implantació de tecnologies de la informació i comunicació i de la instal·lació de sensors es podria controlar i gestionar de manera més eficient l'enllumenat públic, el reg dels jardins, optimitzar la recollida d'escombraries i gestionar aparcaments en superfície.

L'acte celebrat al CosmoCaixa de Barcelona ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.