Les escoles de música demanen més suport de les institucions


  • Comparteix:

Les escoles de música demanen més suport

Les escoles de música demanen més suport

Les escoles de música d'iniciativa privada demanen als nous representants polítics de l'Ajuntament finançament. Una de les membres de les Escoles de Música d'Iniciativa Privada Associades a Catalunya (EMIPAC), Gemma Navarra, creu que és necessari que aquestes entitats tinguin més suport institucional, ja que mantenir una escola de música és 'molt costós'.

Navarra, que també és la directora de l'Escola de Música Fusió, ha explicat que els centres privats fan sacrificis per tenir una oferta competitiva i a l'abast dels recursos econòmics dels ciutadans. També, ha afegit que hi ha països estrangers que han potenciat xarxes que abracen escoles de música privades i públiques.

Gemma Navarra

Necessitem suport institucional perquè mantenir una escola de música és molt costós.


A Sant Cugat hi ha més de 3.500 persones que cursen estudis de música, 837 en les escoles públiques i la resta en les privades. Gemma Navarra ha subratllat que la música té importància, ja que ajuda a desenvolupar agilitats mentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.