L'Assemblea de Barraques assegura que el nou model no tira endavant per directrius d'alcaldia


Temes relacionats

Les Barraques desapareixen i l'oferta juvenil es diversificarà pel municipi (12/mai/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les Barraques

Imatge d'arxiu de les Barraques

L'Assemblea de Barraques assegura que l'antic espai d'oci juvenil de Festa Major no s'ha pogut repartir pel centre de la ciutat i fer-lo més participatiu a causa de les demandes de l'Ajuntament. L'entitat denuncia que 'les directrius molt marcades des d'alcaldia' no han permès la negociació. L'assemblea remarca a Cugat.cat que la seva proposta acollia activitats per a totes les edats, com gimcanes i teatre, i que 'era un model econòmicament més auster'.

L'Assemblea de Barraques proposava tornar la festa d'oci juvenil al centre de la ciutat amb un model més 'integrador' i amb la cooperació de les entitats, ja que el model anterior 'havia anat degenerant i estava desgastat'. En una entrevista a Cugat.cat, la membre de l'assemblea Ariadna Marias ha explicat que en una primera reunió l'Ajuntament va mostrar interès pel canvi de model, però finalment la regidoria va denegar la proposta.

Marias ha explicat els motius que els va donar el consistori per no acceptar el seu nou model.

Ariadna Marias

Els motius que ens van dir que hi havia unes directrius generals de l'Ajuntament. El regidor ens va dir que era una qüestió d'alcaldia.


Marias ha assegurat que davant la negativa de l'equip de govern de negociar el nou model de Barraques, l'assemblea va decidir que enguany no tiraria endavant el projecte.

La membre de l'entitat també nega que l'assemblea no hagi tirat endavant la seva proposta per qüestions econòmiques, tal com havia dit el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Ariadna Marias

Volem desmentir les paraules del tinent d'alcalde, que deia que era una qüestió econòmica. En les reunions que vam tenir no vam parlar de temes econòmics i el model era més auster.





L'Assemblea de Barraques ha explicat durant l'entrevista amb Cugat.cat que insistirà en les seves reivindicacions per 'obrir els ulls a l'Ajuntament' i perquè en properes edicions es reeditin les Barraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.