Els paradistes de la Fira de Sant Ponç, a favor de l'ampliació i varietat de productes de la mostra


  • Comparteix:

La fira, aquest dissabte

La fira, aquest dissabte

Els paradistes de la Fira de Sant Ponç valoren molt positivament l'evolució temàtica de la mostra, que originàriament només oferia herbes aromàtiques i mel, i destaquen que la gran varietat de productes aporta valor afegit a la fira. Tant els comerciants de productes tradicionals com els botiguers amb ofertes innovadores creuen que la diversitat 'fa créixer l'afluència de la fira' i suposa un pas endavant de la iniciativa. La fira s'ha establert durant tot aquest dissabte al centre de la ciutat.

Des de fa 30 anys, la Fira de Sant Ponç s'estableix cada 11 de maig al centre de la ciutat per oferir productes alimentaris als santcugatencs. Tradicionalment, la mostra comptava únicament amb parades de mel, herbes remeieres i fruita confitada, però els darrers anys l'oferta ha evolucionat fins oferir embotits, vins, pastissos i formatges.

Els comerciants es mostren molt favorables a aquest canvi, ja que així s'amplia l'oferta de productes i 'augmenta l'afluència de gent'.

Paradistes

Els orígens sempre hi han de ser, però és bo que hi hagi varietat. / La diversitat està bé. / Tot ha d'evolucionar.



Tot i això, els paradistes no volen perdre les parades originàries de la fira, i per això creuen que cal mantenir les herboristeries i les botigues de mel dins la iniciativa.


El carrer Major i la plaça d'Octavià s'han omplert durant tot aquest dissabte de parades d'arreu de Catalunya amb productes alimentaris molt diversos. El bon temps i l'elevat nombre d'estands han servit de crida als santcugatencs que, tot i la crisi econòmica, s'han acostat a la fira per adquirir els productes més variats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.