El CPA recorda les víctimes de Llorca amb un minut de silenci durant la 'Cruz de Mayo'


  • Comparteix:

Moment de silenci per les víctimes del terratrèmol de Llorca després de l'ofrena floral

Moment de silenci per les víctimes del terratrèmol de Llorca després de l'ofrena floral

La 'Cruz de Mayo' del Centro Popular Andaluz ha arribat aquest diumenge a la seva 30a edició, marcada pel record a les víctimes del terratrèmol de Llorca amb un minut de silenci després de l'ofrena floral. La celebració ha reunit un centenar de persones i ha comptat com és tradicional amb una missa, una ofrena floral i diverses actuacions musicals. El grup Las Girasoles i la cantant Alba Luna han estat les encarregades de posar la part més festiva a la cita.

Han estat necessaris més de 2.000 clavells vermells i una setmana de feina a càrrec dels usuaris del CPA per donar forma a la 'Cruz de Mayo' d'enguany, una ofrena floral en forma de creu. La celebració ha comptat, a més, amb una altra de les tradicions andaluses, un 'coro rociero' que ha acompanyat la missa.

El president del Centro Popular Andaluz, Antonio Rodríguez, ha explicat que aquesta celebració és molt sentida pels fidels.

Antonio Rodríguez

Amb la Cruz de Mayo hi ha unes persones que el dia o setmana anteriors ja ho viuen, la fan. Aquest dissabte a la tarda amb la tempesta hi havia gent fent la seva Cruz de Mayo.



L'any vinent el Centro Popular Andaluz celebra el 35è aniversari de la creació de l'entitat a la ciutat. Tot i així, el president de l'entitat ha avançat que la celebració de la 'Cruz de Mayo' es mantindrà igual, ja que 'és una celebració molt arrelada i tradicional'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.