Un debat sobre la immigració obre la Festa Major del barri del Monestir


  • Comparteix:

L'AA.VV espera aplegar unes 3.000 persones.

L'AA.VV espera aplegar unes 3.000 persones.

Els problemes d'integració dels immigrants podrien solucionar-se si el govern central engegués polítiques d'ajuda social més efectives, en comptes de prioritzar altres temes com el de seguretat. Aquesta ha estat una de les conclusions que s'han formulat a la xerrada sobre immigració, que ha organizat l'associació de veïns del Monestir per obrir els actes de la segona festa major del barri.

El membre de SOS Racisme, Jaume Bach, ha estat l'encarregat d'oferir aquesta conferència que s'ha realitzat a la Casa de Cultura. Segons Bach, la solució als problemes d'integració dels immigrants passa per la creació de mecanismes de regularització laboral; un reovertura del règim de la seguretat social i l'aplicació de polítiques socials. Escoltem Jaume Bach:

Jaume Bach

El PP no aposta per les polítiques d'ajuda social


El president de l'associació de veïns del barri del Monestir, responsable de l'organització de la Festa Major, ha explicat perquè el tema de la immigració ha donat el tret de sortida a la celebració:

Jordi Molgó

Amb aquesta xerrada volem veure com es pot vertebrar el barri


La Festa Major del Barri del Monestir continua aquest vespre amb la inauguració de la doble exposició d'una mostra fotogràfica sobre Sant Cugat a càrrec de la polifacètica Mari Àngels Quadres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.