Sant Cugat tindrà tres farmàcies noves a Mira-sol, Coll Favà i Volpelleres


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrà tres noves farmàcies

Sant Cugat tindrà tres noves farmàcies

Tres noves farmàcies obriran les portes a la ciutat durant els mesos vinents. Els nous establiments estaran situats a Coll Favà, a Volpelleres i a Mira-sol. Per obrir una farmàcia, cal obtenir la llicència aprovada per la Generalitat i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. A més, la llei estipula que en correspon una cada 4.000 habitants. Actualment, a Sant Cugat hi ha 15 farmàcies.

Per obtenir una llicència, la farmàcia ha d'estar a una distància mínima de 250 metres de la farmàcia més propera, a una distància mínima de 225 metres del Centre d'Atenció Primària (CAP) més pròxim i el local on se situa el negoci ha de tenir una superfície de 70 metres quadrats, dels quals 30 han de ser d'atenció al públic.

La llicència d'obertura ha d'estar aprovada per la Generalitat i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Les tres farmàcies noves entraran en funcionament a Coll Favà, que té prevista la seva obertura d'aquí a un mes, una altra al barri de Volpelleres i una altra a Mira-sol. Les dues últimes, que encara no tenen data d'obertura al públic, s'ubicaran en locals de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.