La gestora de Festa Major condiciona la seva continuïtat a un canvi d'actitud de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Les activitats de Festa Major les coordina la Gestora

Les activitats de Festa Major les coordina la Gestora

La gestora de Festa Major critica que l'Ajuntament els consulti poc i no els tingui presents en la presa de decisions sobre la celebració. Per tot això, l'ens que coordina els actes de la festa condiciona la seva continuïtat a un canvi d'actitud de l'equip de govern i a una reconsideració de les funcions reals de la gestora.

L'organització, formada per ciutadans vinculats a les entitats, s'encarrega de la coordinació dels actes de Festa Major des de fa tres anys, quan va substituir l'antiga Comissió de Festes. En un manifest que ha fet arribar a l'Ajuntament, la gestora lamenta la lentitud en la presa de decisions polítiques. Això, remarquen, provoca la desatenció d'entitats i el retard en les decisions de la gestora, que 'no són considerades pel consistori'. Per exemple, asseguren que l'Ajuntament no ha consensuat amb la gestora la ubicació de les entitats per la ciutat durant la festa grossa. La membre de l'organització Aina Serra ha explicat en quina situació es troben.

Aina Serra

Ens hem trobat en tot moment amb una falta de consulta. No se'ns dóna legitimitat. Ens sentim un ens titella.


La gestora també condiciona la seva continuïtat a la creació d'un fòrum de debat perquè tothom pugui participar en l'organització de la Festa Major. Entre aquesta setmana i la vinent, es reuniran la gestora, l'Assemblea de Barraques i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.