El santcugatenc en vaga de fam, ingressat a la Mútua de Terrassa


  • Comparteix:

Ahmed fa la vaga de fam als jutjats de Terrassa

Ahmed fa la vaga de fam als jutjats de Terrassa

El santcugatenc Ahmed Chakkour, en vaga de fam des de dilluns davant els jutjats de Terrassa, ha ingressat aquest dijous a la nit a la Mútua de Terrassa a causa del precari estat mèdic en què es troba. El seu portaveu, Zobier Mejdoubi, ha assegurat a Cugat.cat que possiblement aquest dilluns li donaran l'alta i que continuarà la vaga de fam per aconseguir la pensió d'invalidesa total.

Chakkour té asma, problemes al cor i al fetge, i acostuma a patir desmais i vomitar sang. Per tot això, no pot treballar i demana la pensió d'invalidesa total, però fa uns anys l'hi van denegar. Després de quatre dies de vaga de fam, ha hagut d'ingressar a la Mútua de Terrassa. Ho ha explicat el seu portaveu, Zobier Mejdoubi.

Zobier Mejdoubi

L'Ahmed es troba en situació crítica per la vaga de fam. Està ingressat a la Mútua de Terrassa, però continuarà amb la vaga.




Chakkour va arribar a Sant Cugat ara fa 10 anys i té tots els papers en regla. Treballava d'ajudant de cuina en un hotel de Barcelona. Ara diu que anirà fins al final, 'fins a la mort'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.