El santcugatenc en vaga de fam, ingressat a la Mútua de Terrassa

Ahmed fa la vaga de fam als jutjats de Terrassa

Societat

Publicat el 20/mai/11 per Jaume Blanché

El santcugatenc Ahmed Chakkour, en vaga de fam des de dilluns davant els jutjats de Terrassa, ha ingressat aquest dijous a la nit a la Mútua de Terrassa a causa del precari estat mèdic en què es troba. El seu portaveu, Zobier Mejdoubi, ha assegurat a Cugat.cat que possiblement aquest dilluns li donaran l'alta i que continuarà la vaga de fam per aconseguir la pensió d'invalidesa total.

Chakkour té asma, problemes al cor i al fetge, i acostuma a patir desmais i vomitar sang. Per tot això, no pot treballar i demana la pensió d'invalidesa total, però fa uns anys l'hi van denegar. Després de quatre dies de vaga de fam, ha hagut d'ingressar a la Mútua de Terrassa. Ho ha explicat el seu portaveu, Zobier Mejdoubi.

Zobier Mejdoubi

L'Ahmed es troba en situació crítica per la vaga de fam. Està ingressat a la Mútua de Terrassa, però continuarà amb la vaga.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Chakkour va arribar a Sant Cugat ara fa 10 anys i té tots els papers en regla. Treballava d'ajudant de cuina en un hotel de Barcelona. Ara diu que anirà fins al final, 'fins a la mort'.