La 'revolta dels indignats', també a Sant Cugat


  • Comparteix:

Concentració de Barcelona / Foto: Debat.cat

Concentració de Barcelona / Foto: Debat.cat

L'anomenada 'revolta dels indignats' arriba a Sant Cugat. Alguns santcugatencs a títol individual estan convocant, a través de les xarxes socials com el Facebook i els missatges de mòbil, una concentració aquest dissabte a les sis de la tarda a plaça de la Vila, davant de l'ajuntament. Segons han explicat alguns dels convocants a Cugat.cat, la concentració es farà tot i la prohibició de la Junta Electoral Central sense buscar, però, la confrontació.

La convocatòria ha sorgit per iniciativa d'un grup de santcugatencs a través de les xarxes socials. Una de les impulsores, Marta Almarcha, explica per què se sumen a la 'revolta dels indignats'.

Marta Almarcha

Estem farts de no tenir feina, veure que les coses van malament i que sempre paguen els treballadors. Volem mostrar la unitat de la gent del carrer que no som polítics.


Al grup santcugatenc del Facebook, s'hi han sumat membres de partits polítics com ICV, ERC i la CUP, alguns dels quals formen part de les llistes electorals. L'Associació de Veïns Centre-Estació Sant Cugat també s'hi ha adherit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.