Dimecres s'obren les incripcions dels tallers de juliol dels centres culturals de la ciutat


  • Comparteix:

La Casa de Cultura és un dels equipaments santcugatencs que ofereix cursos

La Casa de Cultura és un dels equipaments santcugatencs que ofereix cursos

Aprendre a fer els millors entrepans, classes de pilates, de balls de saló i de maquillatge són algunes de les propostes de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de la ciutat per aquest juliol. Tots aquells que vulguin apuntar-se a les activitats ho poden fer a cada centre a partir d'aquest dimecres i fins al 15 de juny. Els preus dels cursos van dels 10 als 50 euros.

La Casa de Cultura proposa cursos de patronatge i confecció, de creació audiovisual, d'iniciació a la fotografia, d'ofimàtica i de pilates, entre d'altres. A més, també ofereix quatre tallers monogràfics de preparació de batuts per a l'estiu, de fer entrepans, d'art floral i de joieria.

De la seva banda, el Casal de Mira-sol opta per una programació basada en prendre cura del propi cos i ofereix, entre d'altres, pilates, ioga, tècniques de relaxació, imatge personal, dansa del ventre i iniciació al tantra. També hi haurà cursos dedicats a aprendre a fer servir el PowerPoint i a navegar per Internet.

A més de la dansa, que inclou cursos de hip-hop, ioga i balls de saló, el Casino de la Floresta aposta per la fotografia creativa i l'ús del Photoshop, així com per les classes de percussió i d'altres instruments com la guitarra i el saxo.

Pel que fa al casal de les Planes, un curs de maquillatge, un taller de nutrició i un de ioga, en sessions de matins o de tarda, són les activitats que proposa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.