L'acampada dels 'indignats' coexistirà amb la pantalla de la Lliga de Campions


  • Comparteix:

Imatge de l'acampada

Imatge de l'acampada

L'acampada dels 'indignats' coexistirà amb la pantalla de LED que instal·la Cugat.cat per veure el partit del Barça de dissabte a la plaça d'Octavià i la possible celebració de la victòria blaugrana. Ho han explicat fonts de la Policia Local, que han assegurat a Cugat.cat que han fet una visita als acampats per informar-se de la situació però en cap cas per convidar-los a marxar.

Un membre d'una de les comissions que han nascut per organitzar l'acampada, i que no ha volgut revelar el seu nom, ha explicat que a l'assemblea d'aquest divendres a la nit decidiran quina serà la continuïtat de les mobilitzacions.

'Indignat'

La policia ha vingut a informar-se sobre com està l'acampada. Aquest divendres a la nit decidirem què fem en assemblea.


Una trentena de santcugatencs han passat la nit acampats a la plaça d'Octavià per fer visible la seva 'indignació' amb el sistema polític i econòmic. A l'assemblea d'aquest dijous han assistit més de 300 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.