La inauguració de la sala de concerts de Can Solà s'endarrereix fins a finals d'any


  • Comparteix:

Imatge de la nau Can Solà

Imatge de la nau Can Solà

La sala de concerts de Can Solà obrirà les seves portes a finals d'aquest any o principis del vinent. El nou equipament no podrà inaugurar-se amb la nova temporada al setembre, com estava previst, ja que les obres d'adequació s'allargaran encara alguns mesos per un canvi en el projecte. Pel mateix motiu, l'empresa concessionària, Nublo Live, encara no té la llicència d'obres i d'activitats per remodelar l'espai.

Nublo Live, que gestionarà l'espai, ha modificat part del projecte de remodelació de la sala, amb la qual cosa els terminis previstos s'han allargat. La regidora d'Educació i Joventut en funcions, Esther Salat, ho ha explicat a Cugat.cat.

Esther Salat

L'empresa Nublo Live ha fet un replantejament del projecte que ha endarrerit la previsió de posar en funcionament la sala. Seria a finals d'any o a principis de 2012.


En aquest sentit, Salat també ha explicat que és pel mateix motiu que les llicències d'obres i d'activitats encara no s'han concedit, ja que l'empresa ha trigat en tancar el projecte definitiu. Tot i això, la previsió és que d'aquí quatre setmanes ja es disposin dels permisos per començar les obres.

Les reformes tindran un cost d'uns 1'3 milions d'euros que es destinaran, principalment, a insonoritzar i climatitzar l'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.