Els 'indignats' volen portar les seves reivindicacions a l'àmbit local


  • Comparteix:

Els acampats s'organitzen en comissions de treball

Els acampats s'organitzen en comissions de treball

Els 'indignats' de Sant Cugat prioritzaran l'àmbit local, on consideren que poden organitzar-se millor i tenir més influència. Una de les propostes que posen sobre la taula és col·laborar amb activitats de la ciutat com el Dia de la Cooperació, que se celebra aquest diumenge.

Molts dels acampats de la plaça d'Octavià han participat del moviment de Barcelona i l'han portat a Sant Cugat amb l'objectiu de canalitzar les reivindicacions a l'àmbit local. El membre de la comissió de Continguts, Nil Dot, considera que d'aquesta manera el treball és més eficient.

Nil Dot

El vertader treball no es fa només en una plaça, on és difícil coordinar tanta gent. La idea és portar-ho als barris i pobles, que és on es fa feina.


A l'assemblea d'aquest divendres s'ha decidit que la continuïtat de l'acampada es discutirà dia a dia, però que es procurarà no interferir en les activitats que es fan a la plaça.

Els concentrats, que apleguen una trentena de persones acampades, s'han solidaritzat amb els ferits i afectats pel desallotjament de la plaça de Catalunya d'aquest divendres i demanen la dimissió del conseller d'Interior, Felip Puig, pel que consideren una actuació 'brutal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.