Sant Cugat viu amb gran civisme la victòria del Barça


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià ha aplegat milers de santcugatencs sense incidents

La plaça d'Octavià ha aplegat milers de santcugatencs sense incidents

L'absència d'incidents ha estat la tònica de les celebracions a la ciutat de la victòria del Barça a la Lliga de Campions. La matinada de dissabte a diumenge s'ha desenvolupat sense incidents rellevants, segons ha informat a Cugat.cat la Policia Local. El cos de seguretat local ha destacat el civisme dels aficionats, que han acudit massivament a la plaça d'Octavià per seguir el partit a través de la pantalla instal·lada per Cugat.cat

La plaça d'Octavià ha estat l'espai que més santcugatencs ha aplegat gràcies a la pantalla instal·lada per Cugat.cat. Tot i la massiva afluència de seguidors, no s'ha registrat cap incident destacable i l'ambulància de la Creu Roja no ha realitzat cap servei.

Bona part dels aficionats s'han desplaçat fins a la zona del Centre Cultural i l'avinguda del Pla del Vinyet per continuar les celebracions, però també sense incidents. La Policia Local ha tancat l'accés als vehicles com a mesura preventiva.

Les estacions de transport públic tampoc han registrat cap incidència, tot i que un nombrós grup d'aficionats s'ha desplaçat a Barcelona per celebrar la victòria.

Una vegada finalitzat el partit, la plaça d'Octavià ha anat recuperant la normalitat progressivament. Els acampats en aquest espai han col·laborat amb la Policia Local i amb els serveis de neteja. A més, els concentrats, que han aprofitat la mitja part del partit per fer la cassolada, s'han retirat de la part més central de la plaça per poder facilitar el desenvolupament de les activitats d'aquest diumenge.

L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, s'ha felicitat per l'actitud cívica dels santcugatencs.

Mercè Conesa

Es va desenvolupar amb absoluta tranquil·litat. Hi havia moltíssima gent a la plaça d'Octavià. Felicito a totes les persones per la seva actitud cívica.




El dispositiu especial de la Policia Local amb motiu de la final de la Lliga de Campions ha quedat tancat a dos quarts de dues de la matinada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.