Les reivindicacions de Centeno centren l'homenatge en el primer aniversari de la seva mort


Temes relacionats

Cugat tv s'endinsa en la figura de Manuel Centeno de la mà dels veïns de les Planes (14/jun/10)


  • Comparteix:

Les demandes que va fer Manuel Centeno per millorar les Planes han centrat l'homenatge que li han fet més de 50 persones aquest dilluns al vespre, coincidint amb el primer aniversari de la seva mort. L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha recordat la figura de Centeno com un personatge molt reivindicatiu i constructiu. La vídua també ha tingut unes paraules de record en què ha destacat que està tranquil·la perquè el va ajudar sempre fins a la seva mort. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El Centre Cívic de les Planes ha estat l'escenari en què s'ha fet l'homenatge al veí Manuel Centeno, desaparegut fa un any. En les paraules de record s'ha mencionat la insistència de Centeno per construir un espai per a la gent gran i les demandes que va fer per millorar el districte.

La vídua de Centeno, Antonia Mohíno, ha recordat el seu marit.

Antonia Mohíno

Estic molt tranquil·la, el vaig ajudar molt. El vaig cuidar per la seva malaltia. No tinc remordiments, està a dalt i ens està veient.




El president del Casal d'Avis de les Planes, Federico Nieva, també ha destacat les reivindicacions de Centeno.

Federico Nieva

Va ser molt treballador, va lluitar molt i va demanar moltes coses pel barri.



L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha subratllat que Centeno era un amic que li va ensenyar el districte amb les reivindicacions quan ella era regidora.

Mercè Conesa

Segueix el record i l'estimació del barri. Va reivindicar constructivament, el que permetia punt d'entesa. Em va fer conèixer les Planes.



Conesa també ha destacat que Centeno va sembrar en el districte la voluntat de lluitar per treballar i millorar la zona. L'homenatge ha acabat amb un berenar i la projecció d'un reportatge elaborat per Cugat.cat sobre la figura de Manuel Centeno, que recull els testimonis dels veïns, amics i polítics que el coneixien.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.