Antònia Font i Obrint Pas, a una Festa Major amb espais temàtics


Temes relacionats

Dimiteix la comissió gestora de Festa Major (27/mai/11)

L'Assemblea de Barraques assegura que enguany no hi haurà barraques (19/mai/11)

Escura veu interessos electorals i econòmics en les queixes de l'Assemblea de Barraques (16/mai/11)


  • Comparteix:

Obrint Pas, en concert. Font: Enderrock.cat

Obrint Pas, en concert. Font: Enderrock.cat

Antònia Font i Obrint Pas són els plats forts musicals de la Festa Major, que enguany s'allargarà durant sis dies, del 28 de juny al 3 de juliol. La celebració tindrà gairebé 150 activitats, repartides per espais temàtics. Les propostes tradicionals com els seguicis, l'arrossada popular i el ball del 'Paga-li, Joan' continuen a la programació, però cauen les Barraques, després de les desavinences entre Ajuntament i barraquistes. El pressupost de la Festa Major és d'uns 220.000 euros.

Els mallorquins Antònia Font presentaran el seu nou disc, 'Lamparetes', a la plaça d'Octavià, el divendres 1 de juliol, i els valencians Obrint Pas tancaran l'oferta musical al parc de Ramon Barnils en un cartell que també inclou La Carrau. Altres propostes musicals per a aquells dies són Hotel Cochambre, Reugenio i la Fundación Tony Manero.

Els seguicis de Festa Major, el ball del 'Paga-li, Joan', el Fora Estocs i l'arrossada popular continuen a la programació. Com a novetat, destaca que les activitats es repartiran per places temàtiques amb els noms d'Esport al Carrer, Cultura Popular i Tradicional, Jazz i Taverna, entre altres.

L'Esport al Carrer s'ubicarà al parc de Can Vernet, on s'oferiran modalitats esportives per a tota la família. El Racó Infantil tornarà als jardins del Monestir, mentre que la Caseta del CPA no es mou del carrer de Josefina Mascareñas. La Festa Major Alternativa es consolida amb la seva tercera edició, que tindrà com a emplaçament la plaça de Pep Ventura.

El tinent d'alcalde de Cultura en funcions, Xavier Escura, diu que la ciutadania no notarà les retallades en els pressupostos.

Xavier Escura

El públic tindrà l'oportunitat de veure grans actuacions gràcies a la manera d'organitzar-la.


La programació es dóna a conèixer després que la gestora de Festa Major presentés la dimissió la setmana passada en considerar que l'Ajuntament no tenia en compte les seves demandes a l'hora d'elaborar la programació. Aquest any, no hi haurà Barraques, ja que el consistori i els barraquistes no han arribat a un acord per tirar endavant la proposta dels organitzadors de l'espai juvenil. Com a alternativa, la programació aposta per l'espai Plaça Jove, a la plaça del Rei, que acollirà dos vespres d'activitats pensades per al jovent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.