L'Ateneu suma cursos a la seva oferta estiuenca


  • Comparteix:

L'Ateneu amplia la seva oferta de cursos

L'Ateneu amplia la seva oferta de cursos

Escriptura jeroglífica egípcia, edició de vídeo i ioga per a nadons són algunes de les novetats que ofereixen els cursos d'estiu organitzats per l'Ateneu. L'entitat oferirà també els Casals d'Estiu per als més petits, aules de reforç per a alumnes d'entre 11 i 15 anys i els habituals cursos oficials de monitors de lleure. El període d'inscripcions comença aquest dimecres.

L'Ateneu presenta diverses novetats en la seva programació estiuenca. En l'àmbit de la cuina. els cursos s'amplien amb propostes per aprendre a fer sucs, batuts i 'smoothies', un tipus de beguda a base de fruites. En l'àmbit de l'art i la creativitat, les línies de formació que ofereix l'entitat inclouen un curs d'edició de vídeo bàsica, un de dibuix, un altre de pintura sobre seda i un taller de teatre per a petits i grans.

Pel que fa al benestar personal, l'Ateneu incorpora el ioga per nadons, la meditació per a embarassades i l'atenció a les persones dependents. Una altra novetat és la gimnàstica hipopressiva, una modalitat d'exercici que se centra en zones abdominals que habitualment no es treballen.

A banda d'aquestes novetats, durant l'estiu també se celebraran els cursos habituals de la resta de l'any. Els socis de l'entitat gaudiran de descomptes per als cursos i tallers d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.