NubloLive considera 'poc rellevant' el retard en la sala de concerts


Temes relacionats

La inauguració de la sala de concerts de Can Solà s'endarrereix fins a finals d'any (27/mai/11)

Pep Tugues creu que la sala de concerts de Can Solà estarà molt ben dotada a través de Nublo Live ( 7/des/10)

La sala de Can Solà aspira a ser el 'Razzmatazz' del Vallès ( 7/nov/10)


  • Comparteix:

La nau de Can Solà on anirà la sala de concerts

La nau de Can Solà on anirà la sala de concerts

L'empresa que gestiona el projecte de remodelació de la sala de concerts de Can Solà, NubloLive, considera de poca importància el retard en la posada en marxa de l'equipament, que finalment no podrà obrir portes al setembre per una modificació en el projecte inicial. Ho ha explicat a Cugat.cat el seu director, Carles Cano, que ha qualificat de 'normal' que hi hagi canvis en un projecte d'aquestes característiques, i ha dit que el retard no és 'rellevant' perquè l'inici de temporada d'aquest tipus de sales sempre s'allarga fins el desembre.

L'Ajuntament va informar la setmana passada que la nova sala de concerts de Can Solà no s'inaugurarà amb la nova temporada al setembre, com estava previst, ja que les obres d'adequació s'allargaran encara alguns mesos per un canvi en el projecte, gestionat per NubloLive. El director de l'empresa, Carles Cano, ha assegurat que es tracta d'un retard 'poc rellevant'.

Carles Cano

És una modificació normal en un projecte com aquest i la temporada realment no comença fins a finals de novembre.


Segons Cano, la fase inicial del projecte no permet saber al detall quines modificacions s'hi hauran de fer o quins retards es poden produir en tot el procés. La major part dels canvis té com a objectiu millorar la insonorització i la climatització de l'espai respecte les mesures que s'havien considerat en el projecte inicial. Tot i això, el director de NubloLive ha dit que no comportaran un augment del cost total, pressupostat al voltant del milió i mig d'euros.

Cano també ha explicat que l'Ajuntament va rebre ja fa més de 15 dies la documentació modificada necessària per concedir el permís d'obres, i que el consistori espera l'autorització dels Bombers de la Generalitat per tirar endavant el projecte en un període aproximat de quatre setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.