L'Institut de la Infància tanca el curs amb un mes ple d'activitats


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància organitza diverses activitats

L'Institut de la Infància organitza diverses activitats

La delegació santcugatenca de l'Institut de la Infància tanca el curs aquest divendres amb la posada en marxa de l'espai familiar lúdic-literari per a nens de fins a tres anys, la presentació del projecte 'M'estimes, m'estimo, t'estimo' i un petit mercat d'intercanvi d'objectes. La directora de l'Institut de la Infància a la ciutat, Verónica Bronstein, ha destacat que l'entitat ja està consolidada a Sant Cugat després de sis anys a la ciutat i de la posada en marxa de projectes que s'apliquen a la resta de delegacions que l'entitat té al país.

A partir de dos quarts de dotze del migdia, la Casa de Cultura, seu de l'Institut de la Infància a la ciutat, acollirà la primera jornada d'activitats del tancament de curs i es posarà en marxa el projecte familiar lúdic i literari per a nens de fins a tres anys. Ho ha explicat Bronstein.

Verónica Bronstein

És un espai per a famílies que volen tenir un espai de trobada amb pares, avis, etc.




També es posarà en marxa el projecte 'M'estimes, m'estimo, t'estimo', una iniciativa d'educació emocional. L'entitat ha organitzat un concert de jazz i blues per al tercer dissabte de juny i un pícnic als jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.