Els usuaris de FGC hauran d'anar en bus entre Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Hi haurà cinc estacions afectades

Hi haurà cinc estacions afectades

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat, Valldoreix, la Floresta, les Planes i Baixador de Vallvidrera estaran tancades aquest cap de setmana. L'empresa ferroviària ha de realitzar treballs de manteniment a la via i renovar dos canvis d'agulla a l'estació de la nostra ciutat. Durant dissabte i diumenge s'oferirà servei substitutori amb autobús entre aquestes estacions afectades, en les dues direccions.

Es disposarà de dos tipus de servei d'autobús substitutori amb els mateixos horaris que les circulacions de trens. Un serà directe entre les estacions de Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera. L'altre farà parada a totes les estacions entre Sant Cugat i Baixador de Vallvidrera, és a dir, a les Planes, la Floresta i Valldoreix.

El servei de trens entre Barcelona, des de Plaça de Catalunya i Sant Cugat, i el servei entre la nostra ciutat i les estacions de Sabadell i Terrassa continuaran amb l'horari habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.