L'Institut de la Infància tanca el curs amb un nou espai de trobada


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància ha posat punt final al seu sisè curs a la ciutat amb l'inici de dos projectes: un espai de trobada pensat per a pares amb nens de fins a tres anys i la iniciativa 'M'estimes, m'estimo, t'estimo'. L'espai de trobada ha reunit els infants i els seus pares, avis i cangurs amb altres famílies que han posat en comú les seves experiències. La segona part de la sessió ha servit per presentar un projecte educatiu on una vintena d'educadors ha conegut les claus d'una educació que contempli els sentiments i les emocions del nen o nena.

La delegació santcugatenca de l'institut ha tancat aquest divendres un any que la directora, Verónica Bronstein, ha qualificat de 'consolidació'. Per fer-ho s'ha posat en marxa un espai lúdic i literari pensat per a criatures de fins a tres anys i la seva família. Un total de 16 famílies s'han acostat a aquest nou punt de trobada. Bronstein n'ha explicat l'objectiu.

Verónica Bronstein

Relacionar-se amb altres famílies és una de les necessitats que tenen molts pares. És un espai de trobada molt lliure i no té un objectiu terapèutic.


La segona part de la jornada s'ha centrat en la formació dels educadors. La sessió ha començat amb una introducció teòrica als conceptes de la psicologia i la psicoanàlisi que ha donat pas a la presentació de materials didàctics sobre com tractar les emocions i sentiments dels infants durant la seva educació. Bronstein considera que aquesta és una manca de les escoles.

Verónica Bronstein

Tenim una experiència que ens permet saber com un nen viu la intimitat. Volem apropar aquest coneixement als mestres.







Una vintena d'educadors infantils ha assistit a la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.