El CPA celebra els 34 anys a la ciutat amb la voluntat de créixer


  • Comparteix:

El cos de ball del CPA

El cos de ball del CPA

El Centro Popular Andaluz (CPA) celebra el seu 34è aniversari amb la mirada posada en integrar les noves generacions. L'entitat ha aplegat aquest divendres a la seva seu una vuitantena de persones i una nombrosa representació institucional, que han elogiat la implicació del CPA amb la ciutat.

Com no podia ser d'una altra manera, el CPA ha celebrat el seu aniversari amb ball i vi d'honor. El cos de ball del CPA, amb Las Malvarosas i Las Girasoles al capdavant, ha estat l'encarregat d'amenitzar la vetllada.

Tot plegat, per celebrar el 34è aniversari de l'entitat, que mira ara d'afrontar els efectes de la crisi i integrar les noves generacions. El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha assegurat que en aquests anys s'ha aconseguit trencar la imatge d'entitat tancada a la ciutadania.

Antonio Rodríguez

Abans no es deixava entrar a tothom i va quedar el mite. Ara som una entitat oberta al poble.



L'acte ha comptat amb una important representació institucional. El regidor d'Habitatge en funcions, Francesc Carol, ha destacat la implicació de l'entitat al llarg d'aquests anys.

Francesc Carol

Cobreix el flux d'immigració dels anys 60. Ara estan completament integrats i volen mantenir les arrels.




Entre els assistents, hi ha el delegat de la Junta d'Andalusia per a Catalunya, València i Balears, membres de la Diputació de Barcelona i representants municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.