Botigues de la ciutat ofereixen tallers d'estiu de confecció tèxtil


  • Comparteix:

'El Jardí d'Ariadna' i 'El jardí de la modista' ofereixen cursos d'estiu / Font: eljardidariadna.com

'El Jardí d'Ariadna' i 'El jardí de la modista' ofereixen cursos d'estiu / Font: eljardidariadna.com

Les botigues de moda infantil El Jardí d'Ariadna i El Jardí de la Modista organitzen tallers d'estiu per a nens i adults que permetran als assistents aprendre a confeccionar peces tèxtils de manera artesanal. Les activitats consisteixen en cinc cursos monotemàtics tutoritzats per professionals, que tractaran de costura, joieria, 'patchwork', contes retallables i confecció de ninots utilitzant mitjons. El primer taller comença aquest dissabte i les reserves es poden fer a les botigues, per telèfon i a l'adreça electrònica info@eljardidariadna.com.

L'organitzadora de les activitats, Elisa Mesa, ha explicat a Cugat.cat que la seva intenció és donar continuïtat a aquest tipus d'iniciatives per convertir progressivament els seus locals en alguna cosa més que simples botigues.

Elisa Mesa

Vull un nou concepte de botiga que interactuï amb la gent.


Segons Mesa, algunes de les activitats estan dissenyades per permetre que els més menuts aprenguin conjuntament amb els seus pares, mentre que altres permetran als adults sense coneixements en la confecció de roba aprendre tot el que necessiten de manera intensiva. Mesa també ha destacat que els assistents podran endur-se a casa allò que facin als tallers.

El primer taller és el de costura i comença aquest dissabte, i la resta tindran lloc entre juny i juliol. Les reserves es poden fer personalment a les botigues, per telèfon i a l'adreça electrònica info@eljardidariadna.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.