Els Gausacs es marquen com a objectiu el 4 de 8 per Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els Gausacs aposten per portar el 4 de 8 a plaça el primer diumenge de juliol en el marc de les celebracions de la Festa Major. El castell, que no estava preparat per Sant Ponç, té tots els números per sortir a plaça en companyia de les actuacions de la Jove de Tarragona i els Castellers de Sants.

L'objectiu per Festa Major és portar el 4 de 8 el primer diumenge de juliol a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià. La cap de comunicació dels Castellers de Sant Cugat, Aina Serra, ha explicat que s'han esperat a portar el 4 de 8 pel 'topall psicològic' que existeix per les caigudes que s'han produït durant les últimes vegades que s'ha intentat. L'escoltem en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Aina Serra

El 4 de 8 és l'objectiu i no el vam poder portar per Sant Ponç perquè estava massa verd.









Els Gausacs estan entre les 10 primeres colles del món casteller amb quatre torres de 7 descarregades i una de carregada en quatre mesos, el que suposa 'un balanç molt positiu', tot i no haver portat el 4 de 8 per Sant Ponç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.