Satisfacció al Cor Infantil Sant Cugat per ser pregoners de la Festa Major


  • Comparteix:

El Cor Infantil Sant Cugat serà el pregoner d'enguany

El Cor Infantil Sant Cugat serà el pregoner d'enguany

El Cor Infantil de Sant Cugat treballa amb la preparació del pregó de la Festa Major d'enguany. L'entitat, però, ha explicat que durant els dies de la festa grossa de la ciutat el cor estarà de gira per Itàlia i, per aquest motiu, estudia com fer el pregó. El fundador del Cor Infantil Sant Cugat, Martí Marín, ha destacat que l'entitat ha rebut la notícia amb il·lusió ja que coincideix amb el seu vintè aniversari.

L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha demanat al Cor Infantil Sant Cugat que sigui el pregoner de la Festa Major d'enguany. L'entitat està treballant aquests dies en l'elaboració del pregó, tot i que estudia com serà, ja que el cor estarà de gira per Itàlia els dies de la festa.

El fundador del Cor Infantil Sant Cugat, Martí Marín, ha explicat a Cugat.cat com va rebre l'entitat la petició de l'Ajuntament.

Martí Marín

A la nostra entitat sempre li ha agradat a participar a activitats de la ciutat. I ens ha fet il·lusió que es compti amb nosaltres per aquest acte tan especial.






El Cor Infantil Sant Cugat ha celebrat enguany els seus 20 anys amb diversos actes. El pregó serà el dimarts 28 de juny.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.