Una escola bressol, un casal i un CAP, demandes dels veïns del Monestir al nou Ajuntament


  • Comparteix:

La plaça d'en Coll, al barri de Sant Francesc / Imatge: Google Maps

La plaça d'en Coll, al barri de Sant Francesc / Imatge: Google Maps

L'Associació de Veïns del barri del Monestir-Sant Francesc demana al futur equip de govern que escolti les seves peticions, que passen per una nova escola bressol, un casal obert a tothom i la construcció del quart Centre d'Atenció Primària (CAP). El president de l'entitat, Andrés Ares, ha subratllat la necessitat d'ajudar els joves del barri perquè no hagin de marxar a viure fora de la ciutat. Ares també s'ha referit als 'indignats' i ha demanat que el nou Ajuntament escolti les seves reivindicacions.

El president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir-Sant Francesc, Andrés Ares, s'ha mostrat preocupat pel tancament del CAP Valldoreix durant l'estiu. Ares ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons' quines demandes fan al nou equip de govern.

Andrés Ares

Fem reivinidcacions que són molt necessàries: una escola bressol, un casal per a tothom i el quart CAP.


Ares, que ha dit que entén la situació econòmica, demana al nou govern local que faci un esforç per mantenir la qualitat de vida actual de Sant Cugat.

El dirigent veïnal també ha parlat dels 'indignats'. Tot i criticar que estiguin acampats en un espai fix de la ciutat, demana a govern i oposició que escoltin les seves peticions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.