Futurs conductors s'instrueixen en els hàbits responsables al volant


  • Comparteix:

Cordar-se el cinturó abans de la conducció i respectar les senyalitzacions viàries són algunes de les lliçons que els alumnes de cinquè i sisè de primària del col·legi Joan Maragall han posat a la pràctica aquest dimecres en un circuit de karts al parc Ramon Barnils. L'objectiu de l'activitat, engegada conjuntament per l'Institut de Seguretat Vial de la Fundació Mapfre, la Federació Catalana d'Automobilisme i el consistori, és introduir els futurs conductors en la correcta conducció perquè interioritzin la importància de la seguretat viària.

Durant tota la setmana, diversos alumnes del darrer cicle de primària dels centres educatius de la ciutat circularan en un recorregut instal·lat al parc Ramon Barnils. L'anomenada Caravana d'Educació Viària té l'objectiu de fomentar el civisme al volant.

El gerent de Mapfre, Ramon Pujol, explica les raons de portar la caravana a la ciutat.

Ramon Pujol

Vam veure que hi havia una política molt compromesa per part del consistori en l'educació viària dels alumnes.



La construcció de la seguretat viària en alumnes de centres de primària pretén 'continuar la línia de civisme que impera a la ciutat'. Ho explica l'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

A la ciutat hi ha un nivell de civisme al volant molt important.



L'activitat està integrada en el Pla de Dinamització Educativa, que ofereix sessions d'educació viària als alumnes de P5, segon, cinquè i sisè de primària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.