Sant Cugat disposa de dues noves àrees de joc infantil


  • Comparteix:

Àrea de joc ubicada a la rambla del Celler

Àrea de joc ubicada a la rambla del Celler

Les zones verdes de Can Trabal i de l'Escola Ciutat d'Alba tenen noves àrees de joc infantil. L'Ajuntament també ha renovat cinc espais més a la rambla del Celler, al parc de Ramon Barnils, al pati de l'escola la Floresta i als carrers de Joan XXIII, Abat Escarré i Josep Irla. Sant Cugat té ara 90 àrees de joc infantil comptant-hi també les dels centres educatius públics. El cost total d'aquests llocs ha estat de gairebé 250.000 euros.

Amb aquests diners s'han adquirit jocs nous, s'han preparat i condicionat els terrenys, s'ha fet la formació de sorrals i la instal·lació de tanques.

Els indrets estan pensats per fomentar el joc en equip i perquè els infants puguin jugar en grup. En algunes àrees s'han diferenciat dos espais de joc: un per a petits de dos a sis anys i un altre per a infants de sis a 12. Les àrees inclouen tobogans, gronxadors, jocs per grimpar, jocs de terra, estructures d'alçada i espais per al joc simbòlic i de moviment. Les àrees també incorporen espais per als adults, pensats perquè les famílies es puguin relacionar entre si i perquè els nens tinguin a prop les persones que en tenen cura.

Les empreses que han intervingut en la creació d'aquests espais són Microarquitectura, Hags Swelek, Kompan i HPC Ibérica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.