Mor Aurèlia Muñoz, artista barcelonina vinculada a l'Escola Catalana del Tapís


  • Comparteix:

Aurèlia Muñoz amb una de les seves obres

Aurèlia Muñoz amb una de les seves obres

L'escultora barcelonina Aurèlia Muñoz ha mort aquest dijous a l'edat de 85 anys. Muñoz va mantenir una forta vinculació amb l'Escola Catalana del Tapís, d'on va inspirar-se per crear les seves obres, basades en escultures de teixits.

Al llarg de la seva trajectòria professional, Aurèlia Muñoz s'ha inspirat en el tapís contemporani i les obres de l'Escola Catalana del Tapís per crear la seva obra, escultures elaborades amb materials vegetals.

Muñoz ha estat molt reconeguda com a artista internacional sobretot a partir dels anys 70 i ha exposat a París, Colòmbia i Nova York, entre d'altres lloc. A més, Aurèlia Muñoz ha obtingut diversos reconeixements com la Creu de Sant Jordi i la Medalla d'Argent de la Villa de París.

Muñoz també ha participat amb algunes de les seves obres en l'exposició 'Escola Catalana del Tapís. El tapís contemporani català', que es va poder veure el 2008 al Museu de Sant Cugat amb motiu del cinquantè aniversari de l'Escola Catalana del Tapís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.