El Mercat dels Artesans planta cara al pont amb tallers per als més menuts

Algunes de les parades del mercat

Societat

Publicat el 11/jun/11 per Júlia Aguiló / Núria Juanico

L'Associació d'Artesans de Sant Cugat ha tornat a portar el seu mercat, aquest dissabte, a la plaça dels Quatre Cantons. Tot i el pont i l'amenaça de pluja, la jornada ha tingut un bon seguiment, gràcies, especialment, al taller de bombolles de sabó que s'ha dut a terme al migdia. Com cada edició, al final de la jornada s'ha sortejat una de les peces artesanals entre els compradors del dia.

Només el vent ha fet la guitza als paradistes, que han vist com el seu material voleiava i, en algun cas, el corrent d'aire ha espatllat part del gènere. Tot i això, el taller infantil gratuït ha servit de reclam cap a aquesta iniciativa, que ja compta amb una trajectòria d'uns sis anys i que acull més d'una quinzena d'artesans.

Si bé els membres de l'entitat han admès que el pont ha fet disminuir les vendes, reconeixen que estan satisfets amb els resultats de la fira d'aquest dissabte.

Artesans

Es veu més gent que la que esperàvem. / S'ha notat una mica el pont, però estem contents. / Està bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Encara que al llarg dels anys la ubicació ha anat canviant, aquesta és la segona edició consecutiva del mercat a la plaça dels Quatre Cantons.