Treballadors dels CAP de la ciutat demanen suport a l'Ajuntament

Societat

Publicat el 14/jun/11 per Marc Sala

Una cinquantena de treballadors dels CAP de Sant Cugat i Valldoreix s'ha concentrat aquest dimarts davant de l'ajuntament. Els metges i treballadors, que han rebut el suport d'alguns pacients, demanen que l'Ajuntament es posicioni sobre les retallades al sector sanitari. Els concentrats consideren que la política sanitària de la Generalitat repercutirà en una reducció de la qualitat dels serveis que s'ofereixen.

Els treballadors de la salut continuen les seves mobilitzacions en contra de les retallades pressupostàries impulsades pel govern de la Generalitat. Actualment, Mútua Terrassa està en procés de presentació d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO).

El president del comitè d'empresa del CAP de Valldoreix, Antoni Arévalo, ha demanat que l'Ajuntament digui la seva davant d'aquesta situació.

Antonio Arévalo

L'Ajuntament té molt a dir davant les retallades. Oficialment encara no sabem com afectarà l'ERO; es parla de 300 afectats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Arévalo considera injustificada la decisió de tancar el CAP de Valldoreix aquest agost. Segons el metge, 'no s'entén que a l'estiu es tanqui un centre i a la tardor es posi en marxa el tercer CAP'.