El santcugatenc en vaga de fam ingressa a l'hospital per ordre judicial


  • Comparteix:

Chakkour, quan era davant l'Ajuntament

Chakkour, quan era davant l'Ajuntament

El santcugatenc Ahmed Chakkour, que estava en vaga de fam davant l'ajuntament, ha ingressat a l'hospital de Mútua Terrassa per ordre del jutjat de primera instància de Rubí per les males condicions de salut en què es trobava. El seu portaveu, Zobier Mejdoubi, ha dit a Cugat.cat que Chakkour es troba en estat greu però que té la intenció de continuar la vaga a l'hospital.

Chakkour va començar la vaga de fam, fa gairebé un mes, davant els jutjats de Terrassa perquè li concedissin la pensió d'invalidesa total. Va ingressar a l'hospital, uns dies més tard, i després va instal·lar-se a la plaça d'Octavià, en companyia dels 'indignats'. Des de dilluns continuava la vaga davant l'ajuntament, una administració que, segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, no és la competent de les reclamacions de Chakkour.

El seu amic i portaveu, Zobier Mejdoubi, ha explicat la situació actual.

Zobier Mejdoubi

Per ordre judicial han ingressat l'Ahmed a l'hospital de Mútua Terrassa. Ell, però, continua la vaga de fam.


Segons Conesa, des de l'Ajuntament s'ha parlat amb Chakkour a través dels Serveis Socials. Tot i això, l'alcaldessa insisteix que les queixes de Chakkour no són competència de l'Ajuntament i que des del consistori 'no ho podran arreglar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.