La Policia Local intercepta més de 380 grams d'haxix i deté cinc joves com a presumptes autors d'un robatori


  • Comparteix:

La Policia Local ha detingut aquesta matinada un veí de Rubí que portava 380 grams de haixix. El cos municipal també ha detingut 5 joves de Cornellà i Sant Joan Despí per un pressumpte robatori amb agressió. Les dues actuacions han tingut lloc en 48 hores.

La policia municipal ha capturat un home de 36 anys, que va donar-se a la fuga amb una furgoneta després que els agents observessin que se saltava un semàfor vermell a l'avinguda Montserrat Roig.

Amb l'ajuda d'una altre patrulla, els agents han detingut el vehicle a les immediacions de l'Hospital General de Catalunya. En l'escorcoll de la furgoneta, la policia ha trobat prop de 400 grams de haixix.

D'altra banda, la policia local també ha detingut 5 joves la matinada de diumenge per haver comès un pressumpte robatori amb agressió. Una patrulla de vigilància va localitzar el grup, amb edats entre els 27 i 29 anys, després de rebre l'avís d'uns joves agredits. La policia local va capturar els pressumptes lladres quan intentaven agredir i robar a altres persones.

Els detinguts en aquestes dues operacions han passat a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.