El Curs d'Estiu de la Unipau busca alternatives per a un món més just


Temes relacionats

José María Perceval: 'La Unipau ha ajudat a que els participants es facin més preguntes i estiguin més inquiets' (22/jul/10)

La Unipau presenta la seva programació d'estiu sobre el continent asiàtic ( 9/jul/09)

Els conflictes asiàtics centraran el 24è seminari d'estiu de la Unipau (15/oct/08)

El 23è Curs d'Estiu de la Unipau discutirà els conflictes pel control de l'energia (18/jun/08)


  • Comparteix:

Es tracta de la 26a edició dels Cursos d'Estiu d'Unipau

Es tracta de la 26a edició dels Cursos d'Estiu d'Unipau

'Alternatives per a un món més just' és el títol de la 26a edició del Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), que tindrà lloc al Centre Borja a mitjans de juliol, començant el segon dijous de mes i durant set dies. El cicle de conferències i activitats proporcionarà una visió transversal sobre les diferents alternatives que poden ajudar a construir un món més just, ja sigui des de la política, l'economia o els mitjans de comunicació.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha explicat que el context social actual fa que buscar alternatives sigui més necessari que mai.

Arcadi Oliveres

La gent vol que es plantegin possibles transformacions de la societat.


El curs es divideix en cinc grans blocs, que enfoquen el canvi social en els àmbits de la política, el model econòmic, l'ús de recursos energètics, els conflictes bèl·lics i els mitjans de comunicació. Les xerrades les encapçalaran conferenciants de perfils diversos; com el doctor en Sociologia de la University College Dublin Andy Storey, el membre del Comitè d'Abolició del Deute al Tercer Món (CDTM) de Colòmbia Daniel Munévar i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. El programa també inclou propostes complementàries lúdiques com sopars i representacions de teatre.

Totes les conferències i activitats d'aquest curs d'estiu es faran al Centre Borja a partir del segon dijous de juliol i fins el penúltim divendres de mes. La presentació oficial del curs la farà, dimecres de la setmana vinent, el catedràtic de Filosofia de la Universitat de Castelló Vicent Martínez Guzmán, a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.