Sant Cugat presenta el seu model de 'smart city' a un fòrum sobre la societat del coneixement a Dresden


  • Comparteix:

Un dels espais on es duu a terme la trobada

Un dels espais on es duu a terme la trobada

Sant Cugat presenta el seu model de 'smart city', aquest dilluns i dimarts, al fòrum sobre la societat del coneixement a la trobada d'Eurocities a la ciutat alemanya de Dresden. La trobada vol ser un punt de discussió sobre la directiva europea de serveis i un espai de treball de les ciutats connectades del segle XXI.

L'Ajuntament exposarà el model de ciutat intel·ligent per fer front als reptes d'eficiència, sostenibilitat i qualitat dels serveis a la ciutadania dels propers anys en la trobada que tindrà lloc a Dresden dilluns i dimarts. La trobada està organitzada per Eurocities, xarxa de la qual és membre Sant Cugat com a part integrant de la Terrassa Metropolitan Area.

L'exposició de la iniciativa santcugatenca es presentarà en el grup de treball sobre 'smart cities' a la Galeria Municipal d’Art de Dresden. El grup ha donat resposta a la consulta de la comissió sobre les ciutats intel·ligents i la seva iniciativa. L'objectiu és donar suport a les ciutats i regions en la creació de plans d'acció a gran escala que combinen el canvi tecnològic, l'eficiència i la sostenibilitat amb la innovació econòmica i l'organització en totes les dimensions de la vida urbana. Sant Cugat ha estat convidada a presentar el Pla Estratègic Sant Cugat Smart City com a ciutat pionera i exemple de bones pràctiques.

Sant Cugat és membre de la xarxa Eurocities juntament amb Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, municipis que apleguen 420.000 habitants a la Terrassa Metropolitan Area.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.