L'Institut de la Infància tanca el curs reivindicant el seu model de lleure infantil


  • Comparteix:

El darrer acte familiar del curs de la delegació santcugatenca de l'Institut de la Infància ha servit per reivindicar els espais de lleure de qualitat com a punts de trobada per a les famílies. Per l'entitat, ha estat un curs de consolidació de projectes, com la fira 'Petits!Grans!Llibres!', que han obtingut reconeixement des de l'àmbit de l'educació. L'entitat presentarà al setembre els projectes nous com l'espai per a nens de zero a tres anys i serveis per a famílies amb nens adolescents.

'Llibres a la Fresca' ha tancat aquest diumenge les activitats familiars de l'Institut de la Infància a Sant Cugat als jardins del Monestir. La directora de la delegació local, Verónica Bronstein, ha destacat la importància d'oferir espais com aquests a les famílies.

Verónica Bronstein

La ciutat ha d'oferir propostes que vagin més enllà d'inflables, xocolata i espectacles. Aquí els nens escolten música, llegeixen i comparteixen amb els pares.



A més de llibres, les famílies han gaudit de jocs, música en directe i un dinar tipus pícnic. Grans i petits han explicat què troben en aquest espai.

Participants

M'agrada llegir i aquí puc intercanviar llibres. // És un espai molt agradable i ofereix contingut. // Aquí puc llegir i jugar.






L'Institut de la Infància ha tancat el curs amb la vista posada en engegar nous projectes que responguin a les inquietuds de les famílies santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.